Opt motive pentru care să lucrezi cu noi

Experiență

Avem 9 ani de existență sub numele SAFECO, o echipă formată din oameni cu vechime în domeniile financiar, contabil și fiscal, iar cu fiecare an care trece, experiența noastră crește!

Punctualitate

În meseria noastră întârzierile se plătesc. Însă motivul real pentru care respectăm termenele agreate cu clienții, este că știm cât valorează timpul lor.

Prețuri corecte

Avem servicii cuantificabile și clar departajate, întocmai ca și prețurile pe care le practicăm. Te asigurăm că prețul negociat la semnarea contractului va fi același cu cel facturat.

Servicii personalizate

Ne adaptăm nevoilor și specificului oricărei activități pentru a-ți oferi serviciile de care are nevoie afacerea ta, nu orice afacere!

Pasiune & devotament

Facem ceea ce ne place, suntem devotați atât profesiei cât și partenerilor cu care lucrăm.

Confidențialitate

Secretul profesional face parte din codul nostru etic și din cultura noastră organizațională, iar datele tale sunt în siguranță la noi.

Încredere

Avem un portofoliu de peste 130 de clienți care ne recomandă (oricând) și sunt mândri că și-au asociat numele cu al nostru.

Profesionalism

Experiență, certificări, punctualitate, secret profesional, respect, prețuri corecte, asigurări. Pe scurt, suntem profesioniști!


Oferim soluții complete pentru

Însumând vechimea fiecărui membru al echipei noastre, experiența totală pe care o avem în aceste domenii este de peste două secole. Dacă adaugăm devotamentul, promptitudinea și respectul atât față de clienți, cât și față de SAFECO, rezultatele nu au cum să nu fie pe măsura așteptărilor.

De-a lungul anilor, am asistat clienții în perioade de relaxare sau de criză economică, am întocmit bugete de venituri și cheltuieli și le-am urmărit execuția, am facut planning și am fost atenți ca lucrurile să se întâmple precum ne-am propus, am susținut orice control cu demnitate și având siguranța lucrului bine făcut. Polița noastră de răspundere civilă profesională asigură până la 250.000 euro/ eveniment. Așadar, clienții noștri dorm liniștiți! 

Planurile noastre pe termen lung

Pentru că ne place să gândim pe termen lung și pentru că acest lucru ne diferențiază în piață, viziunea noastră este să fim cei mai buni în tot ce facem.

De aceea investim constant în: tehnică de lucru – echipamente IT, software dedicat, servere și orice ne face munca mai ușoară; echipă – ne trimitem oamenii la cursurile, seminariile și conferințele organizate de corpurile abilitate din domeniu, astfel ca tot colectivul să fie la curent cu noutățile legislative, iar tu să fii mereu informat; proceduri – pentru ca tu să primești la timp și într-un mod eficient, cifrele reprezentative pentru afacerea ta.


Istoric SAFECO

IMG_0728
header-home
despre-noi
img_0647-edit2
agenda-analysis-business-990818

Watch Dragon ball super